Samtale & behandling - info

Alle sessioner skræddersyes til den enkelte med det formål effektivt og nænsomt at skabe den ønskede forandring.

Det er vigtigt at afdække problematikken og behovet godt som muligt så vi kan sætte ind med den bedst mulige behandling så du kan mærke effekt.

Redskaberne:

Hypnose: Mental "massage" og mental træning, du ligger og slapper af imens jeg guider dig igennem det du har brug for - afspændende og roligt. Hurtigt gode resultater
EFT: Emotional Freedom Technique - du sidder/ligger og slapper af og jeg tapper dig nænsomt på 10 meridianpunkter - afspændende og roligt. Du kan nemt lære at gøre det selv. Ligeså effektivt som hypnose
Hypnotapping: En effektiv og rar behandlingsform der kombinerer de to ovenstående. Behageligt, befriende og varigt.
Coaching: Samtale og spørgeteknik med udgangspunkt i nuet og et fremadrettet fokus - giver dig indsigt og konkrete redskaber.

Både hypnose og EFT er energiterapier og her bruges teknikker med udgangspunkt i afslapning og vores systems (krop & sind) evne til at hele både små og store traumer og overbelastninger. Kan finde punktet for problemets opståen og forløse det her og nu.
Mindre snak og mere "hands on" behandling i sessionen.

Coaching er samtaler med særligt udgangspunkt i nuet og med et fremadrettet fokus. Vi kan arbejde med redskaber, kommunikation, overblik og indsigt for at nå de ønskede resultater.

Ofte kombineres redskaberne for at opnå mærkbar effekt fra start til slut

Efter første session er vi begge klogere på dine behov og muligheder – denne afklaring er vigtig og givende for dit resultat.

Ofte vil vi kunne forløse tilstanden indenfor 2 – 4 sessioner – sommetider endda i første forsøg.
Andre gange er livssituationen her og nu dog meget kompleks og vil kræve behandlinger over tid for at løse tingene skridt for skridt. Her er egentilstanden er det vigtigste for at have kræfter til at iværksætte forandringer og arbejde sig igennem situationen.

Priser & praktisk:


1 session varer op til 60 min og koster kr 900 incl moms

Der kan aftales særligt tilrettelagte forløb ud fra individuelle behov eller ønsker.

Man kan komme som privatperson eller på henvisning fra feks jobcenter, arbejdsgiver eller forsikringsselskab - se evt mere om henvisninger her

Bliver du forhindret i at møde op til den tid du har booket gælder følgende:
Meld afbud dagen inden.
Ved afbud samme dag, afbudsgebyr kr 200 med mindre bookingen kan afsættes til anden side.
Udeblivelse uden afbud koster sessionens pris.

Alle samtaler er fuldt fortrolige og underlagt tavshedspligt.

Priserne er aktuelle pr 1. januar 2018
homebars