Hypnose – Kan det kurere angst?

Hypnose angst, angstanfald – Mange danskere døjer med angst - Hvis du har angst, så kender du med sikkerhed til de begrænsninger og frustration der følger med og som til sidst kan overtage store dele af den måde man lever sit liv på.

Men der er hjælp at hente i forbindelse med angst og fobier. Hos Concreto har vi stor erfaring i at behandle angst via hypnose og EFT tapping, så det ikke længere tager over i hverdagen.

Gode resultater med hypnose og EFT mod angst

Angst, posttraumatisk stress (PTSD) eller fobi. I stedet: er alle forskellige former for angst og man kan have det i forskellig grad.

Hypnose og EFT er to af de mest effektive behandlingsformer til angst – behandlingerne er rolige og hjælper med at omprogrammere de alarmer der starter angstreaktionerne.

Hypnose og EFT kan afhjælpe alle mulige former for angst - Bl.a.

  • Angst for hunde, katte eller andre dyr samt insekter
  • Angst for forskellige præstationer f.eks. eksamen, holde tale, jobsamtaler
  • Angst i generelle og/eller sociale sammenhænge
  • Angst for bestemte ting såsom f.eks. balloner, fødevarer, håndtag
  • Angst for død og sygdomme
  • OCD
  • Klaustrofobi og transportangst, bil, motorvej, broer, fly, skibe
  • Jalousi – at sove alene – at være alene hjemme - hjemve  

Mie Nyborg Bendsen har viden om og erfaring i netop behandling med hypnose og EFT mod angst der begrænser og belaster dig i hverdagen. Angst og fobi kan opstå, når underbevidstheden lagrer en ekstra ”alarm” i visse situationer eller i livet generelt. For at slippe angsten skal der findes ro og frihed i sindet til at tage magten tilbage over dit liv. Her er både hypnose og EFT overraskende effektivt til at forløse selv årevis at begrænsninger i livet som følge af angst eller fobi.

Ved hjælp af hypnose og/eller EFT kan du igen blive sat fri og skabe glade og gode tanker. Det er effektivt mod angst og fobi. Hypnosen bevirker, at man bliver mere modtagelig over for den behandling som terapeuten udfører. Forskning har således dokumenteret, at psykologisk behandling, som udføres, mens klienten er i hypnotisk tilstand, er mere effektiv end den psykologiske behandling alene.

Kontakt Concreto og Mie Nyborg Bendsen på mie@concreto.dk eller Tlf.: 3030 2150 for en uforpligtende snak.

homebars