Hypnoterapi i Aalborg og resten af Nordjylland

Hypnoterapi Aalborg - Føler du dig ikke i balance og livet giver for mange udfordringer og ikke helt er som du ønsker livet skal være?

Hypnose giver ofte dig til at finde dine indre styrker frem. Hos Concreto skræddersyet alle sessioner til den enkelte med det formål at skabe en effektiv og nænsom forandring. Vi starter med at afdække problematikken og dit behov. Ud fra det sammensættes din behandling unikt til dig. Der findes ingen standardløsninger til en effektiv behandling. Du får det der passer bedst til dig og hjælper dig ud fra dine behov.

Der er intet mystisk ved hypnose

Hypnose er en kombination af naturlige fænomener, som man oplever i hverdagen. Hypnose er effektiv til at lave hurtige og positive ændringer i tanker, adfærd, følelse og vaner. Når man kigger på en hypnotiseret person, kan det godt se ud som han/hun sover rigtigt. Men hypnose opleves nærmere som en kreativ dagdrøm. Du kender det allerede fra når du falder i staver – det er den tilstand vi arbejder med.

Hypnoseprocessen handler om fokus, tillid, koncentration samt naturligvis samarbejde. Der er ingen negative bivirkninger ved hypnose eller hypnoterapi.

Hypnose er altså metal massage og mental træning, hvor du bliver guidet igennem processen mens du behageligt ligger og slapper af.

Hos Concreto benyttes også EFT (Emotional Freedom Technique). Her sidder eller ligger du og slapper af mens jeg tapper dig nænsomt på 10 meridianpunkter.

Såvel hypnose og EFT er energiterapier, hvor der bruges teknikker med udgangspunkt i afslapning og kroppens samt sindets evne til at hele både små og store traumer samt ikke mindst overbelastninger.

Ofte vil man kunne forløse tilstanden indenfor 2-4 sessioner. Dog sker det at livssituationen her og nu er meget kompleks hos enkelte personer. Dette vil i enkelte tilfælde kræve behandlinger over tid for at løse problematikkerne step by step. Her er egentilstanden det vigtigste for at have kræfter til at iværksætte forandringer og arbejde sige ud af den nuværende situation. Ny energi og nyt overskud vil give dig mærkbare og varige resultater

Hypnoterapi Aalborg – Vores klinik ligger på Vesterbro 34 i hjertet af Aalborg. Vi ligger i gåafstand til tog og busser. Kommer du i bil er det let at finde parkering bag Aalborg Kongres og Kultur Centers store parkeringsplads.

Kontakt Concreto på Tlf.: 3030 2150 eller på mie@concreto.dk – du kan også booke tid online her (https://www.concreto.dk/online-booking)

homebars