Ked af det - Få det bedre med hypnose

Ked af det – Hynose og hypnoterapi mod depression og sorg

Ked-af-det De fleste mennesker prøver i livet at være ked af det i en kort periode, det kan være i forbindelse med sorg eller andre traumer. Men er man ked af det over en længere periode er der hjælp at hente med hypnose og hypnoterapi. Hvis du har en længere periode, hvor følelserne sidder uden på tøjet så at sige. Der gør at du holder dig tilbage og ikke siger ting, som du ellers ville have ytret. Føler dig skrøbelig og ikke god nok og lignende.

Ja, så kontakt Concreto og Mie Nyborg Bendsen. Hypnose og hypnoterapi har gennem tiden vist særdeles gode resultater i forhold til at hjælpe folk med at komme videre og komme ud af situationen at være ked af det.

Tristhed og sorg kan komme af mange ting – men ofte det at miste... Det kan være i forbindelse med sygdom eller død, men det kan også være at man mister en ven eller et familiemedlem efter skænderier eller konflikt, eller mister job og kolleger i forbindelse med en fyring.

Man kan altså miste på mange måder og måske er man ikke opmærksom på at man derfor bliver mere og mere trist og ked af det.

En sådan større eller mindre sorg vil over tid overbelaste og begrænse i de tilfælde hvor den ikke forløses.  

Hypnose er nænsom og effektiv imod ked af det følelsen

Hypnose og hypnoterapi er en effektiv måde at bearbejde og arbejde med følelser og uhensigtsmæssige overbevisninger, der skader/begrænser dig. Hypnoterapi er de senere år blevet mere og mere anerkendt som terapiform grundet de gode resultater i behandlingen af f.eks. sorgtraumer. Også EFT tapping er meget effektivt som hjælp til tristhed, sorg og traumer

Ofte går folk med følelsen af være tæt på at bryde sammen før der søges hjælp. Du kender måske til at holde dig tilbage og gå glip af en masse ting, der eller ville være gavnlig for dig og give dig energi. Du kender måske følelsen af ikke at kunne være dig selv. Du har måske alt for længe fortrængt dine følelser og derved føler du, at du er ved at eksplodere indeni. Du har følelsen af du gerne vil arbejde med dette, men er bange for at det bliver for hårdt for dig…

Hos Concreto har vi hjulpet mange videre efter en lang periode hvor de har været ked af det. Det kan skyldes ensomhed, bekymringer, sorg osv. Vi laver individuelle sessioner, der tager udgangspunkt i dag og din situation. Derved får vi du det bedste resultat.

Ring gerne for en uforpligtende snak på Tlf.: 3030 2150 eller skriv på mie@concreto.dk – Du kan også booke en tid online her (https://www.concreto.dk/online-booking)

homebars